Predavači

Jovana
Engleski jezik
Jovana

Menadžer škole jezika/predavač/prevodilac
Jovana Perović Jovanović je završila master studije engleskog jezika i književnosti na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. U ABC-u je držala kurseve za sve uzraste i sve novoe. Pored odličnog poznavanja jezika odlikuje je i komunikativnost i neposrednost u odnosu sa polaznicima. Pored poslova predavača i prevodioca, Jovana, kao menadžer škole rukovodi i koordinira sve poslovne aktivnosti u ABC-u.

Milica
Engleski jezik
Milica

Predavač/prevodilac
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i poseduje višegodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac. Odlično poznavanje jezika, visoka prefesionalnost kao i odličan odnos sa polaznicima su njene osobine.

Milica Jevtović
Norveški jezik
Milica Jevtović

Predavač/prevodilac
Milca je master skandinavskih jezika i književnosti. Svoju karijeru je započela u poslovnom sektoru baveći se marketingom i prevodjenjem, a zatim nastavlja u ABC školi kao profesor norveškog i švedskog jezika. Ima već više od dve godine iskustva kako u radu sa grupama, tako i u individualnim časovima i putem skype-a. Voli umetnost i prirodu, nordijske sage i fjordove, a slobodno vreme najradije posvećuje knjigama skandinavskih pisaca, Knuta Hamsuna i Stiga Larsona.

Anastasia
Ruski jezik
Anastasia

Predavač/prevodilac
Anastasia je rođena Moskovljanka. Ruski jezik joj je maternji, a kako živi i radi u Srbiji izvanredno govori i srpski jezik. Pored jezika, Anastasia promoviše rusku kulturu i umestnost i bavi se umetničkom fotografijom.