Skip to content

Usmeno prevođenje - simultano i konsekutivno

Naš tim prevodilaca nudi usluge simultanog prevođenja i konsekutivnog. Znamo da je usmeno prevođenje mnogo više od gramatičkih pravila i poznavanja rečnika i zato se trudimo da na pravi način razumemo i prevedemo govornika. Tu smo da pružimo podršku Vašim: 

Okruglim stolovima 

Konferencijama 

Radionicama i obukama 

Izložbama...

Prevodi svih dokumenata!

Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.

Usmeni prevodi u ponudi

ABC sa uspehom realizuje prevođenje bitnih poslovnih događaja čiji uspeh često zavisi od kvaliteta prevoda. Vršimo obe vrste usmenog prevođenja – simultano prevođenje i konsekutivno prevođenje

Simultano prevođenje

Simultano prevođenje ili pojednostavljeno rečeno prevođenje iz kabine.

U ovom slučaju idu dva prevodioca koja se smenjuju prilikom prevođenja. Prevod teče paralelno sa obraćanjem govornika. Ovi prevodi zahtevaju slanje pripremnog materijala od strane naručioca posla, a sve u cilju što kvalitetnije pripreme prevodilaca za pružanje ove usluge.

Konsekutivno prevođenje

Drugi vid usmenog prevođenja je tzv. konsekutivno prevođenje ili interpretacija. Prevodilac je obično blizu govornika koji pravi povremene pauze, a prevodilac tada reprodukuje ono što je prethodno izgovoreno. Ovaj vid prevoda je odličan prilikom prevođenja poslovnih seminara, prezentacija, poslovnih razgovora.

Ako ste u nedoumici koji vid prevoda da izaberete i kako uopšte da organizujete prevođenje vašeg poslovnog događaja, pozovite nas slobodno.

Na osnovu našeg iskustva u realizaciji ovakvih poslova doprinećemo uspehu organizacije Vašeg događaja.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Prevodi sa overom sudskog tumača

Ukoliko vam je potreban prevod sa overom sudskog tumača, ABC takođe može da obezbedi i tu uslugu, na najkvalitetniji način. Naš tim stručnjaka koji se sastoji od odličnih prevodilaca i ima neophodno iskustvo, kvalifikacije i znanje za pružanje kvalitetnih prevodilačkih usluga je tu za Vas.

Usluge prevođenja teksta

Naš tim prevodilaca nudi usluge prevođenja se više svetskih jezika na srpski i obrnuto. Nudimo kvalitetno i besprekorno preveden tekst sa lekturom koja je uračunata u cenu prevoda.
NEW Prevodi
Maximum upload size: 106.96MB

Telefon: +381 (0)63 335 877

Mail: office@abc.edu.rs

Skype: abcskola
Radno vreme: 10:00 - 19:00, ponedeljak-petak