Skip to content

Kursevi italijanskog jezika

Kursevi italijanskog jezika su namenjeni onima koji žele posao u Italiji, koji žele da se školuju ili jednostavno da je posete i vide njene lepote i znamenitosti.

Individualni i grupni časovi

Online nastava

Profesionalni predavaci

Upis je u toku!

Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.

Kursevi italijanskog jezika

Kursevi na raspolaganju

Odaberite kurs koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Uz dogovor se izrađuje program prilagođen Vašim ciljevima.

Učite i razmenjujte znanje sa drugim polaznicima.

Uz dogovor se izrađuje program prilagođen Vašim ciljevima.

Zasto učiti italijanski jezik?

Italijanski jezik je jedan od najmelodičnijih jezika na svetu, ubraja se u grupu romanskih jezika. On je službeni jezik u Italiji, Vatikanu, San Marinu i Švajcarskoj. Znati italijanski jezik znači imati pristup književnoj baštini koja je od temeljne važnosti za istoriju Evrope.
Learn italian

Kako odabrati pravi tip kursa?

ABC nudi tri različita kursa italijanskog jezika: individualni, grupni i online. Svako ima svoje potrebe, mi Vam preporučujemo gupni ako volite da sa drugima zajedno učite, individualni ako želite potpunu pažnju profesora, a tu je i online koji Vam omogućava uštedu vremena i učenje u ambijentu koji Vam potpuno odgovara.

Da li odabrati klasičan ili online kurs?

Klasični ili online kurs? Pohađanje klasične nastave, zbog trenutne situacije, odvija se samo u školi u Kragujevcu. Za pohađanje online nastave potreban Vam je samo računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!
NEW Kontakt forma

Telefon: +381 (0)63 335 877

Mail: office@abc.edu.rs

Skype: abcskola
Radno vreme: 10:00 - 19:00, ponedeljak-petak