ABC Online

Najbolji kursevi na samo klik od tebe

ABC online ti nudi mogućnost online učenja najtraženijih stranih jezika. Online čas traje 45 min, a na raspolaganju su ti paketi od 4, 8 ili 12 individualnih časova. Takođe, nudimo ti i mogućnost učenja u malim grupama po veoma povoljnim cenama.

Ponuda kurseva

Prijava na kurs

Ime i prezime *

Email (*)

Telefon *

Izaberi jezik *

Poruka

* Obavezno polje

Predavači

Jovana

PREDAVAČ

Jovana Perović je profesorka ENGLESKOG i menadžer naše škole jezika. Uz nju ćeš naučiti i zavoleti engleski jezik. Jovana radi kako sa odraslima tako i sa decom, a naročite uspehe postiže u individualnom radu sa menadžerima iz poslovnog sektora. Zašto se o Jovaninim časovima priča saznaćeš ako upišeš kurs kod nas.

uk_flag_round

Prijavi se

Milica

PREDAVAČ

Milica Kočović je profesor ENGLESKOG jezika i osoba uz koju ćeš postići izvanredne rezultate u učenju. Bilo da ti engleski treba zbog napredovanja u poslu, polaganja međunarodnog ispita ili jednostavno želiš da tečno progovoriš jezik, Milica je predavač koji će ti svesrdno pomoći u tome. Naši polaznici Milicu uvek ocenjuju najvišim ocenama.

uk_flag_round

Prijavi se

Anđelka

PREDAVAČ

Anđelka Rudinac je naš predavač NEMAČKOG jezika koju polaznici veoma dobro prihvataju i sa kojom učenje nemačkog jezika ne predstavlja problem već pravo zadovoljstvo. Naročito je uspešna u radu sa decom i početnicima. Uz Anđelku ćeš, do željenog nivoa znanja, napredovati mnogo brže i mnogo lakše nego u drugim školama jezika.

german_flag_round

Prijavi se

Milica

PREDAVAČ

Milica Jevtović je naš predavač NORVEŠKOG jezika koja ima i iskustva i znajnja da ti pomogne da uspešno naučiš norveški jezik. Mnogi Miličini učenici sada žive i rade u Norveškoj baš zahvaljujući dobrom znanju jezika koje su stekli u našoj školi. Izaberi ABC online i nauči norveški jezik uz profesorku Milicu.

norway_flag_round

Prijavi se