Online kurs engleskog

Tvoj prvi online čas jezika je besplatan. Probaj kako je lako učiti engleski od kuće. Upiši ABC Online.

Najbolji online kursevi jezika na samo klik od tebe

ABC je pripremio super ponudu za online učenje jezika. Čekaju te odlični predavači, opuštena atmosfera i puno konverzacije. Izaberi jezik i paket koji ti najviše odgovara.

Izaberite paket

Prijava na kurs

ABC Online prijava
Želite besplatni probni čas *
Izaberite jezik *
Engleski jezik - izaberite paket *
Nemački jezik - izaberite paket *
Ostali jezici - izaberite paket *

Upoznajte se sa predavačima

Milica
Engleski jezik
Milica

Predavač/prevodilac
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i poseduje višegodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac. Odlično poznavanje jezika, visoka prefesionalnost kao i odličan odnos sa polaznicima su njene osobine.

Katarina
Engleski jezik
Katarina

Predavač/prevodilac
Katarina Stamenković je završila Filološko-umetnički fakultet na katedri za Engleski jezik i književnost i poseduje više od tri godine iskustva u držanju časova deci i odraslima. Kreiranje prijatne atmosfere za učenje, prilagođavanje svakom pojedinačnom polazniku i motivisanje polaznika kroz proces učenja neke su od njenih odlika.

Maja
Engleski jezik
Maja

Predavač/prevodilac
Maja Stefanović pored fakultetske diplome engleskog jezika i književnosti Filološko-umetničkog fakulteta, poseduje i tri sertifikata, koji prikazuju njeno dodatno usavršavanje, ali i znanje, kada je engleski jezik u pitanju. Voli i rad sa decom, ali i odraslima. Odlikuje je dobra komunikacijska veština, ali i činjenica da prenosi znanje na druge uz osmeh i prijatnu atmosferu u školi.