Besplatni probni čas

Tvoj prvi online čas jezika je besplatan. Bez obaveza. Bez ostavljanja podataka sa kartice. Iskoristi ovu mogućnost.

Najbolji online kursevi jezika na samo klik od tebe

ABC ti nudi mogućnost online učenja najtraženijih stranih jezika. Čekaju te najbolji predavači, opuštena atmosfera i puno konverzacije. Izaberi jezik i paket koji ti najviše odgovara.

Izaberite paket

Prijava na kurs

ABC Online prijava
Želite besplatni probni čas *
Izaberite jezik *
Engleski jezik - izaberite paket *
Nemački jezik - izaberite paket *
Ostali jezici - izaberite paket *

Upoznajte se sa predavačima

Jovana
Engleski jezik
Jovana

Menadžer škole jezika/predavač/prevodilac
Jovana Perović Jovanović je završila master studije engleskog jezika i književnosti na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. U ABC-u je držala kurseve za sve uzraste i sve novoe. Pored odličnog poznavanja jezika odlikuje je i komunikativnost i neposrednost u odnosu sa polaznicima. Pored poslova predavača i prevodioca, Jovana, kao menadžer škole rukovodi i koordinira sve poslovne aktivnosti u ABC-u.

Milica
Engleski jezik
Milica

Predavač/prevodilac
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i poseduje višegodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac. Odlično poznavanje jezika, visoka prefesionalnost kao i odličan odnos sa polaznicima su njene osobine.

Milica Jevtović
Norveški jezik
Milica Jevtović

Predavač/prevodilac
Milca je master skandinavskih jezika i književnosti. Svoju karijeru je započela u poslovnom sektoru baveći se marketingom i prevodjenjem, a zatim nastavlja u ABC školi kao profesor norveškog i švedskog jezika. Ima već više od dve godine iskustva kako u radu sa grupama, tako i u individualnim časovima i putem skype-a. Voli umetnost i prirodu, nordijske sage i fjordove, a slobodno vreme najradije posvećuje knjigama skandinavskih pisaca, Knuta Hamsuna i Stiga Larsona.

Anastasia
Ruski jezik
Anastasia

Predavač/prevodilac
Anastasia je rođena Moskovljanka. Ruski jezik joj je maternji, a kako živi i radi u Srbiji izvanredno govori i srpski jezik. Pored jezika, Anastasia promoviše rusku kulturu i umestnost i bavi se umetničkom fotografijom.