Skip to content

Priprema za IELTS ispit

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
Priprema za IELTS ispit

Kod nas u ABC­u, pripreme za polaganje IELTS ili TOEFL testa vrše se individualno ili u malim grupama.

Osnovni paket se sastoji od 10 casova (45 min) i podrazumeva upoznavanje polaznika sa formom ispita i načinom polaganja kroz testove. Pre početka obuke, polaznik radi ulazni test kako bi se utvrdio nivo znanja i onda se u zavisnosti od toga planira nastava. Preporučeni nivo poznavanja engleskog jezika, pre pocetka spremanja za IELTS ili TOEFL, je B1+. Prvi čas je predviđen za upoznavanje polaznika sa formom ispita i davanje opštih saveta o tehnici polaganja istog (način pisanja odgovora, raspoređivanje vremena).

Polaganje međunarodnih testova, IELTS i TOEFL, se sastoji od sledeća 4 dela:

  • Reading
  • Listening
  • Speaking
  • Writing

Za svaki deo ispita previđena su 2 časa, a poslednji čas je predviđen za proveru stečenog znanja kroz polaganje testa koji predstavlja simulaciju odgovarajućeg ispita. Ukoliko rezultati na završnom testu ili tokom same pripreme nisu zadovoljavajući, polaznik se može opredeliti za dodatne časove koji će se fokusirati na deo (delove) ispita na kojima je potrebno dodatno raditi.

Za uspeh na ispitu veoma je važno da polaznici prelaze testove i kod kuće, a škola će im obezbediti sve potrebne materijale za vežbu.

Uspeh naših polaznika je naša najbolja preporuka.

Predavači

Profesorka Milica
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost.
Profesorka Katarina
Katarina Stamenković je završila Filološko-umetnički fakultet na katedri za Engleski jezik i književnost.

Detalji o kursu

Cena

12.500 RSD

Trajanje

10 časova

Termini

Po dogovoru

Individualni online kurs

Preporučeni kursevi

Baner ENG

Kurs

Online engleski

Probaj kako je lako učiti engleski od kuće.

Baner ENG sivi

Kurs

Engleski B1-C1

Viši nivi poznavanja engleskog jezika.

NEW Online kursevi

Česta pitanja i informacije

Šta je IELTS ispit?

IELTS (International English Language Testing System) je međunarodno priznati ispiti kojima se dokazuje nivo znanja engleskog jezika. IELTS testira funkcionalno znanje, ne znanje gramatičkih pravila i teorije. IELTS test pokazuje sposobnost i znanje razumevanja, govora i pisanja jezika.

Kome je namenjen IELTS ispit?

Onima koji planiraju da studiraju u inostranstvu ili online na stanom fakultetu ukoliko institucija traži potvrdu o znanju jezika. Takođe je potreban i onima koji planiraju rad i imigraciju u zemlje u kojima je engleski zvaničan jezik.

Koliko važi IELTS sertifikat?

Nakon položenog testa sertifikat Vam važi dve godine.