ENGLESKI srednji kurs
ENGLESKI srednji kurs

Ovaj kurs namenjen je polaznicima koji su već upoznati sa osnovama engleskog jezika i mogu ga koristiti za svakodnevnu komunikaciju na osnovnom nivou.

Plan rada organizovan je tako da se novostečena znanja temelje na postojećim osnovama, na koje se polaznici, ukoliko za to ima potrebe, povremeno vraćaju, u cilju olakšavanja daljeg napredovanja u učenju. Znanja stečene na ovom kursu umogućiće Vam da jezik koristite za razgovor o ljudima, mestima i dešavanjiam u sadašnjem i prošlom vremenu, ali i da pričate o planovima za budućnost, hipotetičkim situacijama, i slično, a načinom izražavanja pokažete da ste napravili znatan iskorak od onoga što bismo nazvali osnovnim služenjem jezikom.

U sklopu kursa, organizuju se i časovi konverzacije i debate, englesko veče (English night), prezentacije, i razni drugi događaji koji za cilj imaju da Vam na zabavan način približe engleski jezik kako bi ga što lakše i bolje naučili.

Kurs je organizovan u 12 nastavnih celina (units). Svaka od celina se odnosi na neku od tema iz svakodnevnog života (sport, moda, umetnost, putovanja…) uz učenje novih reči, lako usvajanje gramatičkih pravila i što je najvažnije govornih vežbi.

Na kraju uspešno završenog kursa, polaznik će biti osposobiljen da postavlja i odgovara na pitanja o poznatim temama, kao i da o njima govori samostalno, pokazujući da vlada gramatikom i poseduje fond reči potreban za tečno izražavanje.

Predavači

Jovana
Engleski jezik
Jovana

Menadžer škole jezika/predavač/prevodilac
Jovana Perović Jovanović je završila master studije engleskog jezika i književnosti na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. U ABC-u je držala kurseve za sve uzraste i sve novoe. Pored odličnog poznavanja jezika odlikuje je i komunikativnost i neposrednost u odnosu sa polaznicima. Pored poslova predavača i prevodioca, Jovana, kao menadžer škole rukovodi i koordinira sve poslovne aktivnosti u ABC-u.

Milica
Engleski jezik
Milica

Predavač/prevodilac
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i poseduje višegodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac. Odlično poznavanje jezika, visoka prefesionalnost kao i odličan odnos sa polaznicima su njene osobine.

Sadržaj kursa

Ključne informacije​

4.900 RSD mesečno
64 časa / 4 meseca
2×90 min nedeljno
Pre­intermediate (A2­-A1)

Prijava na kurs

Prijava na kurs