ENGLESKI srednji nivo
ENGLESKI srednji kurs

Ovaj kurs namenjen je polaznicima koji su već upoznati sa osnovama engleskog jezika i mogu ga koristiti za svakodnevnu komunikaciju na osnovnom nivou.

Plan rada organizovan je tako da se novostečena znanja temelje na postojećim osnovama, na koje se polaznici, ukoliko za to ima potrebe, povremeno vraćaju, u cilju olakšavanja daljeg napredovanja u učenju. Znanja stečene na ovom kursu umogućiće Vam da jezik koristite za razgovor o ljudima, mestima i dešavanjiam u sadašnjem i prošlom vremenu, ali i da pričate o planovima za budućnost, hipotetičkim situacijama, i slično, a načinom izražavanja pokažete da ste napravili znatan iskorak od onoga što bismo nazvali osnovnim služenjem jezikom.

U sklopu kursa, organizuju se i časovi konverzacije i debate, englesko veče (English night), prezentacije, i razni drugi događaji koji za cilj imaju da Vam na zabavan način približe engleski jezik kako bi ga što lakše i bolje naučili.

Kurs je organizovan u 12 nastavnih celina (units). Svaka od celina se odnosi na neku od tema iz svakodnevnog života (sport, moda, umetnost, putovanja…) uz učenje novih reči, lako usvajanje gramatičkih pravila i što je najvažnije govornih vežbi.

Na kraju uspešno završenog kursa, polaznik će biti osposobiljen da postavlja i odgovara na pitanja o poznatim temama, kao i da o njima govori samostalno, pokazujući da vlada gramatikom i poseduje fond reči potreban za tečno izražavanje.

Predavači

Milica
Engleski jezik
Milica

Predavač/prevodilac
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i poseduje višegodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac. Odlično poznavanje jezika, visoka prefesionalnost kao i odličan odnos sa polaznicima su njene osobine.

Katarina
Engleski jezik
Katarina

Predavač/prevodilac
Katarina Stamenković je završila Filološko-umetnički fakultet na katedri za Engleski jezik i književnost i poseduje više od tri godine iskustva u držanju časova deci i odraslima. Kreiranje prijatne atmosfere za učenje, prilagođavanje svakom pojedinačnom polazniku i motivisanje polaznika kroz proces učenja neke su od njenih odlika.

Maja
Engleski jezik
Maja

Predavač/prevodilac
Maja Stefanović pored fakultetske diplome engleskog jezika i književnosti Filološko-umetničkog fakulteta, poseduje i tri sertifikata, koji prikazuju njeno dodatno usavršavanje, ali i znanje, kada je engleski jezik u pitanju. Voli i rad sa decom, ali i odraslima. Odlikuje je dobra komunikacijska veština, ali i činjenica da prenosi znanje na druge uz osmeh i prijatnu atmosferu u školi.

Sadržaj kursa

Ključne informacije​

4.900 RSD mesečno
64 časa / 4 meseca
2×90 min nedeljno
Pre­intermediate (A2­-A1)

Prijava na kurs

Prijava na kurs