Skip to content

ENGLESKI B1-C1 kursevi

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
ENGLESKI B1-C1 kursevi

Ukoliko nisi početnik, a imaš želju da unaprediš svoj engleski, predlažemo ti da najpre utvrdiš sopstveni nivo poznavanja jezika.

Na osnovu broja poena na testu, određuje se koji si nivo tj. koja si grupa (B1, B2, ili C1). Ovde namerno izostavljamo priču o nivou C2 – poznavanje engleskog kao maternjeg jezika, mada smo u školi imali i takve polaznike. Možda to jednog dana budeš i ti.

Nakon kursa bićeš u stanju, zavisno od nivoa koji pohađaš da samostalno komuniciraš na engleskom jeziku i da nakon svakog nivoa dostigneš tačno odrđeni stepen pozvanja engleskog po međunarodno priznatoj klasifikaciji (CEFR).

Više o nivoima engleskog jezika možeš da pročitaš na našem blogu.

Svaki nivo traje 4 meseca ili 64 školska časa. Nastava se odvija uživo, u ABC školi, u malim grupama (5-8 polaznika). U pitanju je opšteprihvaćeni način učenja, standardni tempo 2 x nedeljno po 90 minuta, koji se pokazao kao najbolji prilikom organizovanaj opštih kurseva engleskog jezika (General English).

Unapredi svoj engleski odmah. Upiši kurs u ABC-u.

Predavači

Profesorka Milica
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost.
Profesorka Katarina
Katarina Stamenković je završila Filološko-umetnički fakultet na katedri za Engleski jezik i književnost.

Detalji o kursu

Cena

4.900 RSD mesečno

Trajanje

64 časa / 4 meseca

Termini

2 x 90 min nedeljno
Nivo

B1-C1

Grupni kurs

Preporučeni kursevi

Baner ENG

Kurs

Online engleski

Probaj kako je lako učiti engleski od kuće.

Baner ENG sivi

Kurs

Engleski za decu

Posebno prilagođen najmlađim korisnicima.

NEW Online kursevi

Česta pitanja i informacije

Da li mi je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Da, ovaj kurs je namenjen onima koji su prethodno zavrsili A2 nivo, i nivoe pre toga. Nakon završenog B1 nivoa imaćete uvid u osnove gramatike jezika, kao i u vokabular iz mnogih oblasti.

Da li znam dovoljno za ovaj kurs?

Pitanje koje često muci kada zelimo da upišemo neki kurs ali ne znamo koji nivo. Da bi smo Vam pomogli osmislili smo za Vas test engleskog jezika koji će vam pomoći u odredjivanju stepena Vaseg znanja.

Grupni ili individualni kurs?

Sve zavisi od Vas. Nekome odgovara da sa drugim početnicima, u manjim grupama, prati nastavu. Neki biraju individualni jer žele "jedan na jedan" komunikaciju sa profesorom. U našoj ponudi možete naći i individualne kurseve engleskog jezika.