Skip to content

ENGLESKI individualni kurs

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
Kurs Engleski jezik individualni kurs

Ovo je kurs se realizuje baš prema tvojim potrebama. Program rada, termini, intenzitet sve je podređeno tebi kako bi što bolje i efikasnije naučio engleski na željenom nivou.

Individualni kurs odlikuje efikasnost u ostvarenju cilja učenja. Ovaj kurs može biti početnog nivoa gde polaznik želi da probije blokadu u učenju jezika, a nastava u grupi mu ne odgovara. Takođe, može biti i višeg nivoa, ukoliko polaznik ima određeni poslovni cilj, npr novo radno mesto u stranoj kompaniji ili privatno treba da putuje u inostranstvo, individaulni pristup, u kratkom vremenu, daće najbolje rezultate.

Predavači

Profesorka Milica
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost.
Profesorka Katarina
Katarina Stamenković je završila Filološko-umetnički fakultet na katedri za Engleski jezik i književnost.

Detalji o kursu

Cena

9.600 RSD mesečno

Plaćanje: 9.600 din za blok

Trajanje

24 časa (60 min)

Tempo

2 puta nedeljno

Nivo
Svi nivoi

Individualni kurs

Preporučeni kursevi

Baner ENG

Kurs

Online engleski

Probaj kako je lako učiti engleski od kuće.

Baner ENG sivi

Kurs

Konverzacijski kurs

Ukoliko želite da jasnije i tečnije komunicirate ovo je kurs za Vas.

NEW Online kursevi

Česta pitanja i informacije

Klasični ili online kurs?

Pohađanje klasične nastave, zbog trenutne situacije, odvija se samo u školi u Kragujevcu. Za pohađanje online nastave potreban Vam je samo računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Kako da utvrdim stepen znanja jezika?

Za Vas smo kreirali test engleskog jezika koji će Vam pomoći da sami ocenite svoje znanje. Ukoliko upišete ABC kurs porfesor će procenititi kom nivou pripadate i planiraće  časove na osnovu tih rezultata.

Prvi čas je besplatan!

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na besplatan čas engleskog gde ćemo se bolje upoznati i gde ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.