ENGLESKI Početni kurs
Engleski pocetni kurs

Ovaj kurs je namenjen polaznicima koji ranije nisu imali puno kontakta sa engleskim jezikom kao i onima koji su ga formalno učili u školi ali nisu stekli osnovna znanja za njegovu pravilnu upotrebu.

Može se reći da je ovo kurs za vođenje svakodnevne komunikacije na osnovnom nivou. Polaznici lako usvajaju osnovna znanja, postepeno ih nadograđuju i stalno obnavljaju naučeno.

U sklopu kursa, organizuju se i časovi konverzacije i debate, englesko veče (English night), Halloween maskenbal i razni drugi događaji koji za cilj imaju da Vam na zabavan način približe engleski jezik kako bi ga što lakše i bolje naučili. Kurs je organizovan u 12 nastavnih celina (units).

Svaka od celina se odnosi na neku od tema iz svakodnevnog života (sport, moda, umetnost, putovanja…) uz učenje novih reči, lako usvajanje gramatičkih pravila i što je najvažnije, vežbi izgovora. Na kraju uspešno završenog kursa, polaznik će usvojiti osnovni formalin jezički okvir i biti osposobljen za nesmetanu i samostalnu komunikaciju o osnovnim temama iz svakodnevnog života.

Predavači

Jovana
Engleski jezik
Jovana

Menadžer škole jezika/predavač/prevodilac
Jovana Perović Jovanović je završila master studije engleskog jezika i književnosti na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. U ABC-u je držala kurseve za sve uzraste i sve novoe. Pored odličnog poznavanja jezika odlikuje je i komunikativnost i neposrednost u odnosu sa polaznicima. Pored poslova predavača i prevodioca, Jovana, kao menadžer škole rukovodi i koordinira sve poslovne aktivnosti u ABC-u.

Milica
Engleski jezik
Milica

Predavač/prevodilac
Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i poseduje višegodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac. Odlično poznavanje jezika, visoka prefesionalnost kao i odličan odnos sa polaznicima su njene osobine.

Ključne informacije​

4.499 RSD mesečno
64 časa
/
4 meseca
2×90 min nedeljno
Elementary (A1­-A2)

Prijava na kurs

Prijava na kurs