ENGLESKI Početni kurs

ENGLESKI Početni kurs
4,499 RSD

No student enrolled

Ovaj kurs je namenjen polaznicima koji ranije nisu imali puno kontakta sa engleskim jezikom kao i onima koji su ga formalno učili u školi ali nisu stekli osnovna znanja za njegovu pravilnu upotrebu.

Može se reći da je ovo kurs za vođenje svakodnevne komunikacije na osnovnom nivou. Polaznici lako usvajaju osnovna znanja, postepeno ih nadograđuju i stalno obnavljaju naučeno.

U sklopu kursa, organizuju se i časovi konverzacije i debate, englesko veče (English night), Halloween maskenbal i razni drugi događaji koji za cilj imaju da Vam na zabavan način približe engleski jezik kako bi ga što lakše i bolje naučili. Kurs je organizovan u 12 nastavnih celina (units).

Svaka od celina se odnosi na neku od tema iz svakodnevnog života (sport, moda, umetnost, putovanja…) uz učenje novih reči, lako usvajanje gramatičkih pravila i što je najvažnije, vežbi izgovora. Na kraju uspešno završenog kursa, polaznik će usvojiti osnovni formalin jezički okvir i biti osposobljen za nesmetanu i samostalnu komunikaciju o osnovnim temama iz svakodnevnog života.

Predavači:

Milica Kočović Pajević
Engleski jezik

Milica Kočović Pajević

Predavač/prevodilac
Milica je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost i ima četvorogodišnje iskustvo u radu kao profesor i prevodilac.

Ključne informacije

Cena
4.499 RSD mesečno
Trajanje
64 časa / 4 meseca
Termini
2×90 min nedeljno
Nivo
Elementary (A1­-A2)

Prijava na kurs

Curriculum is empty

0.00 average base on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Write a review

  • Please wait...

Students Enrolled

No student enrolled.