Skip to content

Engleski početni kurs

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
Engleski početni kurs

Ovaj kurs je namenjen polaznicima koji kreću sa učenjem engleskog jezika kao i onima koji su ga formalno učili u školi ali realno nemaju osnovna znanja za njegovu pravilnu upotrebu.

Ukoliko spadaš u jednu od ove dve kategorije onda je ovo kurs za tebe.

Može se reći da je ovo kurs za vođenje svakodnevne komunikacije na osnovnom nivou. Na kursu se usvajaju osnovna znanja, postepeno se ta znanja nadograđuju i stalno se obnavljaja naučeno.

U sklopu kursa, uče se nove reči i osnove gramatike, a postepeno se uvodi i konverzacija na engleskom jeziku. Cilj je da se polaznici oslobode straha i nelagodnosti u situacijama kada treba da progovore engleski jezik. Slobodnijim rečnikom može se reći da je cilj ovog kursa da polaznici progovore engleski jezik.

Kurs je organizovan u 12 nastavnih celina (units). Svaka od celina se odnosi na neku od tema iz svakodnevnog života (sport, moda, umetnost, putovanja…) uz učenje novih reči, lako usvajanje gramatičkih pravila i što je najvažnije, vežbi izgovora. Na kraju uspešno završenog kursa, polaznik će usvojitiosnove engleskog jezika i biti osposobljen za nesmetanu i samostalnu komunikaciju o osnovnim temama iz svakodnevnog života.

Progovori engleski uz ABC! Moguće je.

Predavači

Profesorka Milica

Milica Kočović Pajević je diplomirala na master programu Filološko-umetničkog fakulteta, na odseku za engleski jezik i književnost.

Profesorka Katarina

Katarina Stamenković je završila Filološko-umetnički fakultet na katedri za Engleski jezik i književnost.

Detalji o kursu

Cena

6.500 RSD mesečno

Trajanje

64 časa / 4 meseca

Termini

2×90 min nedeljno
Nivo
A1-A2

Grupni kurs

Preporučeni kursevi

Baner ENG

Kurs

Online engleski

Probaj kako je lako učiti engleski od kuće.

Baner ENG sivi

Kurs

Engleski individualni

Kurs organizovan prema Vašem rasporedu i planovima.

NEW Online kursevi

Česta pitanja i informacije

Da li mi je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Ne, engleski početni kurs je namenjen početnicima tako da Vam predznanje nije potrebno. Na kursu se upoznaje sa jezikom i uče osnove. Dobra osnova je najznačajnija za dalje usavršavanje jezika, a mi ćemo Vam pomoći da napravite dobre prve korake.

Individualni ili grupni kurs?

Sve zavisi od Vas. Nekome odgovara da sa drugim početnicima, u manjim grupama, prati nastavu. Neki biraju individualni jer žele "jedan na jedan" komunikaciju sa profesorom. U našoj ponudi možete naći i individualne kurseve engleskog jezika.

Kako da utvrdim stepen znanja jezika?

Za Vas smo kreirali test engleskog jezika koji će Vam pomoći da sami ocenite svoje znanje. Ukoliko upišete ABC kurs porfesor će procenititi kom nivou pripadate i planiraće časove na osnovu tih rezultata.