Skip to content

Kursevi švedskog jezika

Kursevi švedskog jezika su namenjeni onima koji žele posao u Švedskoj, koji žele da se školuju ili jednostavno da je posete i vide njene lepote i znamenitosti.

Grupni i individualni časovi

Online nastava

Profesionalni predavaci

Upis je u toku!

Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.

Kursevi švedskog jezika

Kursevi na raspolaganju

Odaberite kurs koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Radi se u manjim grupama, od 3 do 6 polaznika

Uz dogovor se izrađuje program prilagođen Vašim ciljevima.

Najpopularniji kurs švedskog jezika.

Zasto učiti švedski jezik?

Iako se Šveđani odlično služe engleskim jezikom, za mnoga je radna mjesta potreban švedski jezik. Sve veći broj ljudi se odlučuje se za učenje ovog jezika baš zbog potrebe posla. Iako je to najčešći razlog mnogi ga uče i iz ličnih razloga, ljubavi prema skandinavskim jezicima ili zbog putovanja.

ABC kursevi švedskog jezika

Kursevi švedskog jezika namenjeni su polaznicima koji ranije nisu imali kontakta sa švedskim jezikom. Na kursu se uče osnovne stvari: kako se predstaviti, kako da reći osnovne informacije o sebi, kako da savladati čitanje i pisanje švedskog jezika i kako steći osnovna znanja koja omogućavaju lako snalaženje i traženje posla u nepoznatoj zemlji.

Znanja koja ćete steći na kursu

Temeljno ćete se upoznati sa osnovama švedskog jezika. Naučićete pranila gramatike. Savladaćete konverzaciju na osnovnom nivou. Posle kursa ćete moći da napišete šta želite na osvnom nivou.
NEW Kontakt forma

Telefon: +381 (0)63 335 877

Mail: office@abc.edu.rs

Skype: abcskola
Radno vreme: 10:00 - 19:00, ponedeljak-petak