Kurs srpskog jezika za strance

Kurs srpskog jezika za strance

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
Srpski jezik za strance

Kurs srpskog jezika za strance se realizuje individualno i pogodan je za polaznike kojima odgovaraju fleksibini termini i dinamika rada. Kurs se održava uglavnom na engleskom jeziku, a ukoliko za to postoji potreba, nastava se može održavati na još nekim stranim jezicima (nemački, italijanski, španski) u zavisnosti od nacionalnosti polaznika.

Kurs pruža teorijsko znanje i praktičnu upotrebu gramatike i vokabulara. Prilagođen je polaznicima koji nikada ranije nisu imali kontakta sa srpskim jezikom.

Na kraju kursa, polazniku je organizovano polaganje završnog testa i dobijanje sertifikata o poznavanju jezika na odgovarajućem nivou.

Sadržaj kursa

Kurs je podeljen u 24 lekcije. Svaka lekcija unapređuje sve najznačajnije jezičke veštine – čitanje, slušanje, pisanje i komunikacija. Nakon završetka kursa, polaznik će biti sposoban da vodi osnovnu komunikaciju u raznim svakodnevnim situacijama. Osnovni kurs obrađuje sledeće teme:

  • Upoznavanje I predstavljanje
  • Snalaženje u društvenim kontekstima
  • Snalaženje u restoranu, kafiću, butiku, aerodromu, hotelu i drugim javnim mestima
  • Opisivanje ljudi i predmeta
  • Izlaganje mišljenja

Detalji o kursu

Cena

1.150 RSD

Trajanje

60 minuta

Termini

2-4 puta nedeljno

Nivo

A1-B1

Individualni kurs

Preporučeni kursevi

Baner ENG

Kurs

Online engleski

Probaj kako je lako učiti engleski od kuće.

Baner ENG sivi

Kurs

Engleski B1-C nivo

Viši nivo poznavanja engleskog jezika.

Telefon: +381 (0)63 335 877

Mail: office@abc.edu.rs

Skype: abcskola

Radno vreme: 10:00 - 19:00, ponedeljak-petak
NEW Online prijava

Česta pitanja i informacije

Kome je namenjen ovaj kurs?

Namenjen početnicima i onima kojii žele da unaprede svoje znanje srpskog jezika. S obzirom da je ovo individualni kurs, profesor će nastavu prilagoditi Vama i Vašem trenutnom znanju.

Da li mi je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Ne, ovaj kurs je namenjen početnicima tako da Vam predznanje nije potrebno. Na kursu se upoznaje sa jezikom i uče osnove. Dobra osnova je najznačajnija za dalje usavršavanje jezika, a mi ćemo Vam pomoći da napravite dobre prve korake. Ukoliko Vam je potrebno da nadogradite već stečeno znanje ovaj kurs može da Vam pomogne jer na raspolaganju imate više nivoa.

Zašto je bolje učenje uz profesora?

Učenje jezika je kao i učenje svake druge nove veštine - ukoliko pravilno savladate osnove lakše ćete nadograđivati znanje. Zbog toga je bolje krenuti sa stručnim licem. Tu smo za Vas!