NORVEŠKI Individualni kurs

NORVEŠKI Individualni kurs
900 RSD

4 students enrolled

norveski

Individualni kurs norveškog jezika namenjen je svima onima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju grupnim kursevima i koji žele kurs organizovan prema svom rasporedu i planovima. Daje mogućnost veće posvećenosti jednom polazniku, a dinamiku nastave možete odrediti sami, odnosno možete je prilagoditi svojim obavezama. Uz dogovor sa profesorom izrađuje se poseban program prilagođen isključivo Vašim ciljevima, tako da imate mogućnost intenzivnog učenja i realizovanja programa za kraće vreme.

Norveški je danas, pored engleskog i nemačkog, najtraženiji jezik, čije znanje omogućava neometani odlazak i lako dobijanje posla u Norveškoj. S obzirom da norveška vlada traži od svih useljenika da već poseduju znanje norveškog jezika pre dolaska u zemlju, individualni časovi su mogućnost da učenje jezika prilagodite svom dnevnom rasporedu.

Individualni kurs je namenjen polaznicima koji ranije nisu imali kontakta sa norveškim jezikom, tako da se na kursu uče osnovne stvari: kako da se predstavimo, kako da kažemo osnovne informacije o sebi, kako da savladamo čitanje i pisanje norveškog jezika i steknemo osnovna znanja koja nam omogućavaju lako snalaženje i traženje posla u nepoznatoj zemlji. Kurs predstavlja praktičnu primenu datog sadržaja i aktivno usvajanje samog jezika kroz interaktivna vežbanja. Na kraju, svi polaznici dobijaju sertifikat kao potvrdu uspešno završenog kursa, koji objedinjuje A1 i A2 nivo, dakle ceo početni nivo učenja. Stečeno znanje predstavlja dobru osnovu za prelazak na B1 kurs. Radi se po programu På Vei, Norsk med samfunnskunnskap for fremmedspråklige elever – Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald (Cappelen)

Predavači

Milica Jevtović
Norveški i švedski

Milica Jevtović

Predavač/prevodilac
Milca je master skandinavskih jezika i književnosti. Svoju karijeru je započela u poslovnom sektoru baveći se marketingom i prevodjenjem, a zatim nastavlja u ABC školi kao profesor norveškog i švedskog jezika.

Sadržaj kursa

A1

Nastavna jedinica (Kapitel) 1 – 8

1. Kako se zoveš? / Hva heter du?

2. Šta oni rade? / Hva gjør de?

3. Dobar prijatelj / En god venn

4. Porodični život / Familieliv

5. Koliko je sati / Hva er klokka?

6. Šta si radio na odmoru? / Hva gjorde du i ferien?

7. U prodavnici / I butikken

8. Vreme i godišnja doba / Vær og årstider

A2

Nastavna jedinica (Kapitel) 9 – 16

9. Praznici i svečanosti / Høytider og seremonier

10. Nov život / Ett nytt liv

11. Zdravlje / Helse

12. Malo o Norveškoj / Litt om Norge

13. Ovako živimo / Slik bor vi

14. Neko koga volimo / Noen å være glad i

15. Kakav posao želiš? / Hva slags jobb har du lyst på?

16. Obdanište i škola / Barnehage og skole

Ključne informacije

Cena
900 RSD
Trajanje
60 minuta
Termini
2-4 puta nedeljno

Prijava na kurs

Curriculum is empty

0.00 average base on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Write a review

  • Please wait...

Students Enrolled

4 students enrolled.