ŠPANSKI Individualni kurs

ŠPANSKI individualni kurs

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
Španski Individualni kurs

Individualni kurs jezika namenjen je svima onima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju grupnim kursevima i koji žele kurs organizovan prema svom rasporedu i planovima. Daje mogućnost veće posvećenosti jednom polazniku, a dinamiku nastave možete odrediti sami, odnosno možete je prilagoditi svojim obavezama. Uz dogovor sa predavačem izrađuje se poseban program prilagođen isključivo Vašim ciljevima, tako da imate mogućnost intenzivnog učenja i realizovanja programa za kraće vreme. Individualni kurs predstavlja posebnu pogodnost za poslovne ljude koji zbog obaveza ne nalaze vremena da se dodatno usavršavaju.

Pre početka pohađanja individualnog kursa, polaznici polažu ulazni test za traženi jezik kako bi se utvrdio nivo znanja. Nakon toga, polaznik dobija sav potreban materijal, shodno izabranom jeziku i nivou znanja. Optimalni broj časova za jedan nivo je 25-30, ali to zavisi od samog polaznika, njegovog zalaganja i opšte sposobnosti usvajanja novog jezika.

Prednost individualnog kursa je to što je predavač u potpunosti posvećen polazniku i njegovim potrebama, stoga, ukoliko je polazniku potreban određeni vokabular ili komunikacija vezana za specifičan kontekst (ugostiteljstvo, turizam itd) predavač može pripremiti materijal u skladu sa tim potrebama.

Na kraju kursa, polazniku je organizovano polaganje završnog testa i dobijanje sertifikata o poznavanju jezika na odgovarajućem nivou.

Detalji o kursu

Cena

900 RSD

Trajanje

60 minuta

Termini

2-4 puta nedeljno
Nivo

A1 i C2

Individualni kurs

Preporučeni kursevi

Francuski plavi banner

Kurs

Francuski online

Uz dogovor se izrađuje program prilagođen Vašim ciljevima.

Baner ENG sivi

Kurs

Egleski online

Najpopularniji kurs engleskog jezika.

NEW Online kursevi

Česta pitanja i informacije

O španskom jeziku

Španski jezik jedan je od pet velikih svetskih jezika i ima vise od 400 miliona izvornih govornika. Postoje dva naziva za španski jezik: castellano i español. Termin castellano češće se koristi u Španiji i u većini slučajeva označava jezik koji se govori na teritoriji Španije, dok se naziv español koristi više u zemljama Južne Amerike.

Gde se sve govori španski jezik?

Španski je zvanični jezik u Španiji, Peruu, Kolumbiji, Ekvaduru, Venecueli, Kubi, Gvatemali, Boliviji, Hondurasu, Paragvaju, El Salvadoru, Kosta Riki, Panami i Ekvatorijalnoj Gvineji.

Zašto učiti španski?

Činjenica da 400 miliona ljudi govori ovaj jezik kazuje sama koliko je on rasprostranjen i koliko Vam znanje španskog jezika moze olakšati komunikaciju sa ljudima širom planete.