Skip to content

NEMAČKI srednji kurs

Upis je u toku!
Tu smo za sva Vaša pitanja! Kontaktirajte nas putem kontakt forme na dnu strane ili pozovite na telefon +381 (0)63 33 58 77.
Nemački srednji kurs

Ovaj kurs namenjen je polaznicima koji već vladaju jezičkim vestinama obuhvaćenim nivoima A1 i A2. Polaznik na kursu nivoa B1 nadograđuje osnove poznavanja nemačkog jezika i podize ga na opšti nivo.

Nakon završenog kursa polaznik se snalazi u raznovrsnim svakodnevnim situacijama, u stanju je da odgovori na svakodnevne teme i da sastavi jednostavne i smislene tekstove. Pomoću znatno proširenog fonda reči, polaznik moze da izrazi svoje mišljenje, kao i da razume mišljenje i stavove svojih sagovornika.

Kreativno organizovani časovi tokom kojih je poseban akcenat stavljen na konverzaciju, kao i na čestu obradu autentičnih tekstova sa nemačkog govornog područja, omogućavaju polaznicima da uz konstantan rad i trud uspešno usvajaju standardizovani jezik i da se za korak priblize nemačkoj kulturi.

Nivo B1 podeljen je na dva podnivoa (B1/1 i B1/2) Na taj način polaznik postepeno usvaja jezik i postize bolje rezultate. Kurs se realizuje po programu Schritte International. Polaznici kursa dobijaju originalne nemačke udzbenike uz koje je uspeh pri učenju zagarantovan.

Za sve medicinske radnike koji poseduju odgovarajući nivo poznavanja nemačkog jezika, škola stranih jezika ABC u partnerstvu sa agencijom Serbo-Bruecke iz Nemačke organizuje:
SUBVENCIONISANE KURSEVE NEMAČKOG JEZIKA za medicinare – nivo B1 i B2
Iznos rate je 2.900 dinara umesto 5.900 dinara koliko iznosi redovna cena. Pozovite nas za Više detalja:+381 34 305 298 ili + 381 63 335 877.

Nivoi nemačkog jezika

ZMP (C1)
Mittelstufe II (B2/C1)
Mittelstufe I (B2)
ZD (B1)
Grundstufe III (A2/B1)
Grundstufe II (A2)
Grundstufe I (A1)

Detalji o kursu

Cena

4 x 7.000 RSD

Trajanje

96 časova / 4 meseca

Termini

3×90 min nedeljno
Nivo

B1 (Srednji)

Grupni kurs

Za medicinare

Preporučeni kursevi

Nemacki plavii banner

Kurs

Online nemački

Probaj kako je lako učiti nemački od kuće.

Nemacki sivi banner

Kurs

Individualni nemački

Kurs organizovan prema Vašem rasporedu i planovima.

Telefon: +381 (0)63 335 877

Mail: office@abc.edu.rs

Skype: abcskola
Radno vreme: 10:00 - 19:00, ponedeljak-petak
NEW Online prijava

Česta pitanja i informacije

Da li mi je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Da, ovaj kurs je namenjen onima koji su prethodno zavrsili A2 nivo, i nivoe pre toga. Nakon završenog B1 nivoa imaćete uvid u osnove gramatike jezika, kao i u vokabular iz mnogih oblasti.

Zašto je bolje učenje početi uz profesora?

Učenje jezika je kao i učenje svake druge nove veštine - ukoliko pravilno savladate osnove lakše ćete nadograđivati znanje. Zbog toga je bolje krenuti sa stručnim licem. Tu smo za Vas!

Kako da utvrdim stepen znanja jezika?

Za Vas smo kreirali test nemačkog jezika koji će Vam pomoći da sami ocenite svoje znanje. Ukoliko upišete ABC kurs porfesor će procenititi kom nivou pripadate i planiraće časove na osnovu tih rezultata.